Preloader
( 0 out of 5 )

130/6-Еco Бришачи

Еко, 2 слоја
Ширина на лист: 20 cm
Број на листови: 650
Должина: 130 m
Пакет: 6 ролни
ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001

Категорија:

Вие исто така би сакале…