Preloader
( 0 out of 5 )

130/6-С Бришачи

100% целулоза, 2 слоја
Број на листови: 360
Ширина на лист: 21 cm
Должина на лист: 37 cm
Должина: 130 m
Пакет: 6 ролни
ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001