Preloader
( 0 out of 5 )

1300/6 Бришачи

Рециклажа, 2 слоја
Број на листови: 517
Димензија на лист: 22 х 26 cm
Должина: 110 m
Пакет: 6 ролни
ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001

Категорија:

Вие исто така би сакале…