Preloader
( 0 out of 5 )

130010 Basica диспензер за прекривки

Боја: бела

Материјал: ABS пластика

Димензии: 23,5 × 5,7 × 29 cm

Тежина: 0,56 kg

Description

Вие исто така би сакале…