Preloader
( 0 out of 5 )

6330 Kleenex® Ultra™ Течен сапун

Tечен сапун за раце со богата пена со чист, цветен мирис, кој содржи алое вера.
Литража: 1000 ml=1000 дози
Содржина на пакет: 6 ком

Категорија:

Description