Preloader
( 0 out of 5 )

6333 KLEENEX® Течен сапун

Премиум формула за сапун за раце, сертифицирана од HACCP
Течниот сапун ефикасно ја чисти кожата и е наменет за честа употреба

Литража: 1000 ml = 1000 дози
Содржина на пакет: 6 ком
Категорија: