Preloader
( 0 out of 5 )

6340 Scott® Essential™ Пена за раце

Пена за миење раце со чист и свеж мирис. Нежна за кожата, истовремено обезбедувајќи темелно чистење.
Пената помага темелно да се измијат рацете, но се плакне побрзо од традиционалниот сапун, што резултира со помала употреба на вода и потрошено време по миење.

Литража: 1000 ml = 2500 дози

Содржина на пакет: 6 ком

Категорија: