Preloader
( 0 out of 5 )

6689 Scott® Performance

Бришачи за раце во листови
Слоеви: 1
Димензија: 21,5 х 21 см
Број на листови: 304
Содржина на пакет: 15 ком.
ISO 14001, ISO 9001

Категорија: