Preloader
( 0 out of 5 )

6946 AQUARIS* Диспензер за тоалетна хартија

Боја: бела

Материјал: ABS пластика

Димензии: 34,1 x 16,9 x 12,3cm

Тежина: 0,850 kg

Сигурносен клуч
Категорија: