Preloader
( 0 out of 5 )

6955 Aquarius* Диспензер за течен сапун

Боја: бела

Материјал: ABS пластика

Димензии: 23,7 x 11,5 x 24,7 cm

Сигурносен клуч
Категорија:

Description