Preloader
( 0 out of 5 )

6994 Aquarius™ Диспензер за освежувач

Нов и подобрен дизјан на диспензерот за освежување Компатибилен со преработен асортиман од 5 ралични мириси, овој диспензер помага да се елиминираат непријатните мириси, ја промовира хигиената и ја подобрува уобноста на вашите корисници со позитивно искуство од вашиот простор.
Боја: бела
Материјал: ABS пластика
Димензии: 21,2 x 12,5 x 8,7cm
Сигурносен клуч

Категорија:

Description