Preloader
( 0 out of 5 )

7172 Диспензер за тоалетна хартија AQUARIUS*

Боја: црна

Материјал: ABS пластика

Димензии: 34,1 x 16,9 x 12,3 cm

Тежина: 0,88 kg

Сигурносен клуч
Категорија:

Вие исто така би сакале…