Preloader
( 0 out of 5 )

800E Џамбо ролна

CENTO X CENTO
100% целулоза, 2 слоја
Број на листови: 783
Ширина на лист: 26 cm
Должина: 188 m
Пакет: 2 ролни

Категорија: