Preloader
( 0 out of 5 )

8408 KLEENEX® ULTRA Тоалетна хартија

Подигнете го вашето ниво на хигиена во тоалетот со доверливиот и познат бренд Kleenex®, дизајниран да обезбеди ненадминато искуство додека ги поддржува високите хигиенски стандарди на работното место.
Оваа тоалетна хартија Kleenex® има висококвалитетно врежано лого на ливчињата за да им покаже на вашите гости и вработени дека се грижите за нив.
Преклопениот дизајн дава единечни листови тоалетна хартија, намалувајќи го трошењето и помагајќи да бидете сигурни дека корисниците го допираат само она што го користат.
Нашите диспензери без допир го намалуваат ризикот од вкрстена контаминација.
Kleenex® тоалетната хартија е направена од 100% рециклирани влакна, FSC сертифицирана и ја носи европската еколошка ознака.
Секое поединечно пакување содржи 200 двослојни листови тоалетна хартија.

Слоеви: 2
Боја: бела
Состав: 100% рециклажа
Број на хартии: 200
Димензии: 12,5 x 18,6 cm
Пакет: 36 ком

Категорија: