Preloader
( 0 out of 5 )

8972 Kimberly-Clark Professional* Диспензер за тоалетна хартија

Материјал: инокс

Димензии: 31,9 х 17,5 х 14 cm

Тежина: 2,42 kg

Сигурносен клуч
Категорија:

Description

Вие исто така би сакале…