Preloader
( 0 out of 5 )

ADMP270B Диспензер за освежувач

Целосна контрола на програмирање
Силна хемиски отпорна полипропиленска пластика
Лесна замена на рефил
Скриен прекинувач за вклучување / исклучување
Индикатор за празна батерија – црвена LED
Индикатор за празен патрон – зелена LED
Целосна флексибилност на времето на прскање помеѓу 7,5 , 15 или 30 минути
Вграден 24 часовен часовник
Способност за програмирање ,,Day off”
Работи на 2 алкални батерии
5 години гаранција

Категорија:

Description