Preloader
( 0 out of 5 )

Алуминиумска рачка

Елоксирана алуминиумска рачка 140 cm,
ø 23 mm со 3 отвори, држач во боја

Лесна и отпорна на корозија

3-те отвори овозможуваат користење на рачката со неколку и различни држачи за џогер

Материјал:
Полипропиленски кополимер и алуминиум

Шифра: 0000AM30015

Категорија: