Preloader
( 0 out of 5 )

Blutoxol – AКЦИЈА

Средство за чистење и дезинфекција во прехрамбена индустрија
1 литар – 300 ден.
1 литар концентрат 20 литри работен раствор
Брзо дејство
Чисти и дезинфицира
Без мирис
Отстранува маснотии, масла и протеини од растително и животинско потекло
Се применува на сите алкално отпорни работни површини, работна опрема, подови и sидови

Има решение од Министерство за Здравство!

Категорија:

Вие исто така би сакале…