Preloader
( 0 out of 5 )

Blutoxol

Концентрирано алкално средство за чистење и дезинфекција во прехрамбени области

– Брзо дејство
– Без мирис
– Отстранува маснотии, масла и протеини од растително и животинско потекло
– Истовремено чисти и дезинфицира
– Се применува на сите алкално отпорни подови, sидови, работни површини и работна опрема.

Дозирање: 25ml / 500ml ладна вода

Description