Preloader
( 0 out of 5 )

Carp-Acryl

Средство за чистење теписони со шампонирање

Се применува на сите текстилни подни облоги со стабилни бои и отпорни на влага.

Претходно добро исчистете го теписонот со правосмукалка.

💧 10 L
Дозирање: екстракција: 1-1,5-1L/8L вода.
Потрошувачка по м2: шампонирање 50мл.

Шифра : carp-acryl
Категорија: