Preloader
( 0 out of 5 )

Carp-Deta

Отстранувач на дамки од текстил

Средство за отстранување на дамки од текстилни подни облоги кои се стабилни по боја и отпорни на влага (вода). pH ca 9,5.
Ги отстранува дамките кои се раствораат со вода и разредувач.
Испрскајте, оставете да делува кратко и третирајте ја дамката однадвор навнатре со крпа или четка. Потоа избришете (намачкајте) со впивачка хартија или крпа.

💧 750 ml
Дозирање: Неразредено

Шифра : carp-deta
Категорија: