Preloader
( 0 out of 5 )

Carpasol

Средство за чистење теписони со екстракција

Шампон за теписон. pH ca 8.
За време на миењето со шампон се создава пена која активно ги чисти и одржува влакната, а при сушењето ги отстранува агломератите од полимери и нечистотии кои не се лепат на теписонот при сушењето и можат да се смукаат.

💧 10 L
Дозирање: екстракција: 1-1,5-1L/8L вода.
Потрошувачка по m2: 50ml

Шифра : carpasol
Категорија: