Preloader
( 0 out of 5 )

Држач за џогер со систем на лепенка

Држач за џогер со систем на лепенка кој се користи за влажно чистење и дезинфекција на подови.

Направен од висококвалитетен полипропиленски кополимер: лесен, отпорен на удари и ниски температури.
Универзална завртка која овозможува користење на секаков вид на рачки со дијаметар од 20 до 24 mm
Неговиот зглобен спој овозможува изведба од 360°
Лесно заменливи ABS ленти со големина од 2,5 cm што гарантираат максимално прилепување на држачот за џогерот – за совршено чистење на подот.
Производ без латекс.

Шифра: 5259A (40 cm) / 5260A (60 cm)

Категорија:

Вие исто така би сакале…