Preloader
( 0 out of 5 )

Desinet-compact Concentrate

Средство за дезинекција на подови и површини

– Концентрат
– Ефикасно против бактерии, вируси и габи
– Неутрален мирис
– Истовремено чисти и дезинфицира
– За сите површини (работни површини, работна опрема, подови, sидови…)

Дозирање: 25ml/6-8l ладна вода

Description