Preloader
( 0 out of 5 )

DIWA-Basic

Средство за комерцијални машини за миење на садови

Се користи за алкално-отпорен порцелан, стакло, пластика и не рѓосувачки челик

💧 20 L
Дозирање: 1,5 – 5ml по литар вода.

Шифра : diwa-basic