Preloader
( 0 out of 5 )

DIWA-Pronto

Cредство за плакнење на садови за комерцијални машини за миење на садови

Се користи за алкално-отпорен порцелан, стакло, пластика и не рѓосувачки челик
 
💧 20 L
Дозирање: 0,25 – 0,7ml по литар вода.

Шифра : diwa-pronto