Preloader
( 0 out of 5 )

DREAM MOP микрофибер реса

Идеален за секаков тип на под во мали и средни објекти.
Благодарение на исклучителните карактеристики на микрофиберот, тој продира во микропорите на подот длабински чистејќи го и отстранувајќи ја маснотијата.
Голема моќ на впивање.
Може да се користи само со рачка.
Производ без латекс.
Максимална температура на перење: 30°C
Не користете омекнувач.
Користете алкални детергенти со Ph < 11.

Шифра: 6310D

Категорија:

Вие исто така би сакале…