Preloader
( 0 out of 5 )

Eloxa prima

Нега на метал

Готов раствор
Отстранува лепливи нечистотии од метални површини
Остава заштитен филм
Се употребува на сите површини од не’рѓосувачки челик

💧 750 ml
Дозирање: Неразредено

Шифра : eloxa-prima
Категорија: