Preloader
( 0 out of 5 )

Fuginator

Четка за чистење фуги

Ги исполнува барањата на прехранбената индустрија во согласност со правилата HACCP (D.L.193/07)
Брзо и лесно отстранување на тврдокорната нечистотија дури и од тешко достапни агли
Материјал: полипропилен, полиестер и полипропиленски кополимер
Димензија: 1,7×15,7×8 cm

Шифра: 0000GI2004A

Категорија: