Preloader
( 0 out of 5 )

Grasset-plus

Алкално средство за одмастување

Концентрат
Се применува на сите алкално отпорни подови, sидови, работни површини и работна опрема во индустрии за преработка на храна
Погоден е за рачно и машинско чистење
 
💧 1 L                       
💧 5 L       

Дозирање: 50-200ml / 8 литри вода

Шифра : grasset-plus