Preloader
( 0 out of 5 )

Држач за абразивен пад

Се користи со соодветни падови;
Малите куки под рамката помагаат да се држи подлогата.
Универзална завртка која овозможува користење на секаков вид на рачки со дијаметар од 20 до 24 mm

Материјал: Полиамид

Шифра: 5229A

Категорија:

Вие исто така би сакале…