Preloader
( 0 out of 5 )

JUMPY кофа

Кофа од 30L која се користи за професионално чистење на подови во мали средини и места.
Направена од висококвалитетен полипропиленски кополимер: лесна, отпорна на удари и ниски температури.
Повисока од традиционалните кофи, му овозможува на корисникот да работи без наведнување.
Содржи преса за цедење – идеална за користење на Speedy системот за џогирање.

Димензија (cm): 47x40x93
Шифра: 0000SL2700C

Категорија: