Preloader
( 0 out of 5 )

KIT BRILLIANT PLUS Сет за стакло

Шифра: 0000SM00621
Идеален за внатрешно стакло, ретровизори, ламинатни површини, нерѓосувачки челик, лакирани и обоени врати
Практичен и ергономски систем за чистење со држач за џогер, рачен држач и држач со телескопска рачка

Категорија: