Preloader
( 0 out of 5 )

KIT EASY WASH сет за чистење

Сетот за чистење EASY WASH содржи кофа од15L со цедалка, држач за моп и крпа.
Направена е од висококвалитетен полипропиленски кополимер.
Лесна и отпорна на удари.

Категорија: