Preloader
( 0 out of 5 )

N180/9 TEKNO 200 Тоалетна хартија

Слоеви: 2
Боја: бела
Состав: 100% целулоза
Димензии: 9,2 x 24 cm
Должина: 290 m
Број на листови: 1208
Содржина на пакет: 6 ролни

💧 Се раствара во вода

Категорија: