Preloader
( 0 out of 5 )

Omni-fresh

Микробиолошки неутрализатор на непријатни мириси

– Содржи тензиди кои помагаат во елиминирање на непријатни мириси во санитарни простории, јавни тоалети одвод, места за отпадок (канти и контејнери), површини покриени со текстил и сл.
– Се применува на сите водоотпорни површини, предмети и водоотпорни облоги.

💧 1 L                            

Дозирање: Неразредено или 20мл на 1 литар ладна вода

Шифра : omni-fresh
Категорија: