Preloader
( 0 out of 5 )

ONEFRED количка

Пластична количка со рачка, фиока, држач за метла и преса за цедење.
Се користи за влажно бришење на подот на големи површини.
Направена од висококвалитетен полипропиленски кополимер: лесна, отпорна на удари и ниски температури.
Две кофи од 15L кои овозможуваат одвојување на растворот за чистење од водата за плакнење за подобри резултати при миењето, подобрена хигиена, заштеда на производот, помалку работно време и помал напор од корисникот.
Опремена е со практична и корисна кутија за складирање и држач за метла, за безбедно носење на целата опрема

Содржи преса за цедење за сите системи за влажно бришење со рамни џогери 40 cm.
Обезбедува идеално цедење со едно движење, намалувајќи ги напорите за 50%.

Производ без латекс.

Шифра: 0071LF0031YU

Категорија: