Preloader
( 0 out of 5 )

Opybac

Teчен лосион за хигиенско миење на раце и нега на кожа кој ги редуцира бактериите

– Ефикасен против бактерии
– Овозможува заштита на кожата
– Ги чисти и деконтаминира рацете
– Без алкохол
– Дерматолошки тестиран
– Дозвола за употреба во прехрамбена индустрија

Дозирање: Неразредено

Description