Preloader
( 0 out of 5 )

Opydes

Средство за дезинфекција на раце

– Спремно за употреба
– Ефикасно против бактерии, габи и вируси
– Без бои и мириси
– Содржи состојки за заштита и нега на раце
– Дерматолошки тестиран
100g содржи 80g Ethanol
Поседува сертификат за квалитет
Ефикасен против бактерии (вкл. MRSA и EHEC), габи и вируси ( вкл. Norovirus).

Дозирање: Неразредено

Description