Preloader
( 0 out of 5 )

Абразивен пад

Се користи со неговиот пластичен држач за отстранување на тврдокорната нечистотија и трагите од секоја површина.
Димензија(cm): 12x25x2

Шифра: 5222 (бел) / 5222H (црн)

Категорија:

Вие исто така би сакале…