Preloader
( 0 out of 5 )

Parketto-clean Concentrate

Еколошко средство за паркет и ламинат

– Концентрат
– Пријатен мирис
– Брзо се суши и не остава траги
– Сертифициран од Европска Унија за заштита на животната средина

Дозирање: 25ml / 8 – 10 L ладна вода

Категорија:

Description