Preloader
( 0 out of 5 )

Patronal-eco

Еколошко средство за чистење санитарии со заштитна формула

• Отстранува бигор
• Свежа и интензивна арома за време на чистење
• Остава заштитен филм
• Се применува на сите површини отпорни на вода и киселини во санитарни простории (тоалетна школка, мијалник, sидни и подни плочки, писоари)

💧 1 L                       
💧 10 L       

Дозирање: Неразредено или 20мл на 1 литар ладна вода

Шифра : patronal-eco
Категорија: