Preloader
( 0 out of 5 )

Полиестер моп за систем со лепенка

Се препорачува за бришење прашина и влажно бришење на секаков вид површини
Комбинацијата од памук, природно влакно со високо ниво на апсорпција, и полиестер, синтетичко влакно многу цврсто и отпорно на миење, гарантира совршено движење на џогерот на подот.
Производ без латекс.

Шифра: 5807

Категорија: