Preloader
( 0 out of 5 )

Profless Concentrate

Универзално средство за чистење стакло и површини

– Концентрат
– Идеално за секојдневно чистење
– Не содржи агресивни состојки
– За сите водоотпорни површини, мебел, предмети, стакла, огледала, инокс…

💧 1 L
Дозирање: 25ml / 1 L ладна вода

Шифра : profless-concentrate
Категорија: