Preloader
( 0 out of 5 )

PULI-SCRUB крпа за џогер

Моп за држач со систем на лепенка
Се користи со сите држачи за џогер со систем на лепенка за чистење на внатрешни подови со средно-висок степен на нечистотија.
Благодарение на извртеното предиво ја задржува својата форма дури и по многу циклуси на перење
Висок капацитет за апсорпција благодарение на неговиот состав

АПСОРБЦИЈА: Сувиот џогер апсорбира до два пати од својата тежина
Може да се пере до 400 пати.

Шифра:
000EPN03011 (40 cm)
000EPN03021 (60 cm)

Категорија: