Preloader
( 0 out of 5 )

RapiDes

Средство за брза дезинфекција на површини без исплакнување

– Ефикасно против бактерии, вируси и габи
– Дезинфицира-без остатоци
– Кратко време на сушење
– Без алдехиди, бои и мириси
– Сертификат за употреба во прехрамбена индустрија
– За сите површини отпорни на алкохол

💧 750 ml
Дозирање: Неразредено