Preloader
( 0 out of 5 )

Sanikal-eco

Еколошко средство за чистење санитарии

• Без хлор и киселини
• За секојдневно чистење
• Има долготраен свеж мирис
• Остава заштитен филм.
• За употреба на сите водоотпорни површини и предмети во санитарни простории.

💧 1 L                       
💧 10 L       

Дозирање: Неразредено или 20мл на 1 литар ладна вода

Шифра : sanikal-eco
Категорија: