Preloader
( 0 out of 5 )

Santex-plus

Средство за чистење базени

На база на фосфорна киселина.
Ги отстранува остатоците од вар
Може да се користи и во пиштол за пена
Не се употребува на површини чувствителни на киселина како што се хромирани облоги, месинг, анодизиран алуминиум, полиамид и природен и вештачки камен

Примена:
Може да се користи на киселински и водоотпорни површини и предмети во базен, санитарни и влажни места.

💧 10 L    

Дозирање: 1-3 литри / 8 литри ладна вода

Шифра : santex-plus
Категорија: