Preloader
( 0 out of 5 )

SDAW ДИСПЕНЗЕР ЗА ТЕЧЕН САПУН, АВТОМАТСКИ

Капацитет: 1000ml
Овозможува доза од 1ml
сензор за активација
лесен за одржување
користи батерии