Preloader
( 0 out of 5 )

SPEEDY MICRO-ACTIVA крпа за џогер

Крпа за држач со клик систем MICROACTIVA ултрамикрофибер 40 cm, заден ден од полиестер,се користи за мокро бришење, полирање и дезинфекција на внатрешни подови (хотели, домови, канцеларии, болници) со среден степен на нечистотии.
Производ без латекс.
Димензија: 40 x 13 cm

Шифра: 000EPN07012

Категорија: